NAPISZĘ BARDZO OBRAŹLIWIE...!!!
OSOBIŚCIE MAM TO W DUPIE..!!! dlaczego Nasi krajanie giną w pożarach jak wieprze na rożnie...
I mam to gdzieś ,że po czasie okazuje się iż pracowali nielegalnie i stracili cały dorobek swojej pracy w NORGE...!!! .
DLACZEGO...?
Dlatego ,że większość z NAS to zakłamane... zaciećwierzone ... i głupio bogobojne ...nieuki do których nie dociera ZWYKŁA NAGA PRAWDA O PRZYCZYNACH POŻARÓW powstałych przy NASZYM udziale...
NIE będę powielał swoich postów z innego forum i PODOBNYCH REAKCJI do tej jaką reprezentuje tutaj..."fredi"... bo to mija się z celem i szkoda moich nerwów...
ZAKŁAMANIE...ZAKŁAMANIE...i jeszcze raz... POPRAWNE POLITYCZNIE zakłamanie......
TAK ...miłe... i łechczące łzy.. mowy współczucia ... kwesty w kościele na pomoc pogorzelcom ... to i owszem...
Jednak jak się spytasz ...dlaczego grzebano przy liczniku... JAK to możliwe ... ,że zapaliła się INSTALACJA ...!!!
TO zaraz krzyk ...i wulgaryzmy... ,że chce się wyręczać norweską policję i strażaków... ,że tu ludzie zginęli a jeszcze ich się oskarża o przestępstwo....
TAK...TAK... NORG... przyszedł do domu , rozwalił skrzynkę z bezpieczniakami ...porozkręcał przewody i połączył na styki ..
i tylko dlatego by te wredne polaczki usmażyły się i ON miał wreszcie spokój i dużo ..dużo pracy...
RZYGAĆ SIĘ CHCE...i tyle...
Płaczcie sobie i współczujcie ...mi nic do tego ...
TYLKO PRZY OKAZJI mówcie PRAWDĘ...!!!... owszem to boli...jednak nie ma innego wyjścia ..!!! .